Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

FLISERENS

Professionel fliserens og rensning af træterrasser

I det danske klima, er det svært at holde fliser og træterrasse frie for alger, pest og mos. RensFyn udfører derfor fliserensning, algebehandling og imprægnering af din belægning. Hos RensFyn sørger vi for, at din indkørsel og terrasse bliver så gode som nye med vores effektive rensning og imprægnering af både fliser og træværk. Vi bruger markedets bedste udstyr, så vi kan altid tilbyde effektiv rensning og imprægnering, som til og med er miljøgodkendt.

Fliserens_bestil_2
fliser-1-HP-1-1024x1024
Fliserens_bestil

Til fliserens bruges

Vi bruger 90 grader varmt vand til at rense dine fliser, hvilket skåner fliserne og dens overflade, da trykket under rensningen ikke er lige så højt som en koldvandsrenser. Yderligt benytter vi en specialudviklet rensekasser der beskytter fliserne uden højtryk. Sidst men ikke mindst kan det nævnes, at vores anlæg, yder 30 liter vand i minuttet, hvilket giver den helt rigtig skylleeffekt på flisen når den renses.

Imprægnering

Vi vil altid anbefale dig, at du får dine fliser imprægneret efter endt fliserens. Dette anbefaler vi, da det gør flisen modstandsdygtig overfor nye angreb, så som alger, flisepest og lav.

Fugesand

Når fliserne er renset anbefaler vi du får fejet nyt fugesand i, det gør vi af flere årsager. Først og fremmeste gør det at dine fliser ligger stabilt og ukrudt får svære ved at sætte sig, da der bliver pakket sand nede i fugerne. Det er noget du nemt selv an gøre, men vi gør det også meget gerne for dig.

Oprydning

Vi efterlader ALTID ejendommen som den så ud da vi ankom til den. Det vil sige, alle overflader skylles efter endt rens og vi sørger altid for at beskidte vinduer efterfølgende bliver pudset, så du uspoleret kan nyde dine flotte fliser.

Har du brug for rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Fliserens

Pris pr. m2

35,00 kr.

Algebehandling

Pris pr. m2

5,00 kr.

Imprægnering

Pris pr. m2

29,00 kr.

Fejesand udfejet

Pris pr. m2

19,00 kr.

Fugesand pr. sæk

inkl. levering

100,00 kr.

Serviceaftale

under 150 m2
kr 795
00
  • Inkl. 10 års garanti

Serviceaftale

over 150 m2
kr 999
00
  • Inkl. 10 års garanti

Copyright © 2023 ~ Hjemmeside leveret af Avena.dk

Scroll to Top