Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

FACADERENS

Flot bygning igen – bestil facaderens

RensFyn udfører effektiv og professionel facaderens med højtryk og hedvand på hele Fyn. Facaderens med hedvand skåner overfladen, da 90 grader varmt vand gør at trykket kan sænkes så afrensning sker både skønsomt og effektivt.

Renovering af facade kan gøres effektivt med facaderens, og du vil få et helt andet og holdbart resultat med en professionel afrensning inden maling eller renovering af facaden, da rens af facaden sørger for at alt løst puds eller afskalning renses af inden renovering, dette sikrer dig et holdbart resultat og en robust overflade. 

Facaderens er ikke kun kosmetisk, for udover at skæmme facaden, skaber mos og andet materiale små revner og sprækker i facaden, som giver adgang for fugt og dannelse af svamp, som så har mulighed for at sive ind hulmuren. Dette kan potentielt give skader inde i huset såsom fugt i vægge og gulve.

Vi udfører facaderens på hele Fyn og giver også gerne tilbud på større opgaver uden for Fyn. Kontakt os for en uforpligtende besigtigelse. 

Villa med sorte tagsten, sort sokkel og hvid facadedør
En facaderens er i gang på en lagerbygning med en vid port
Lyseblå skibscontainer med hvide bogstaver. I baggrunden ses en facade, der er i gang med at få en facaderens

Facaderens med højtryk

Når vi renser din facade bruger vi 90 grader varmt vand til at rense med, dette skåner facaden og dens overflade, da trykket under rensningen ikke er lige så højt som en koldvandsrenser. Yderligt benytter vi specieludviklet rensekasser der er lavet så de ikke ødelægger facaden samt vores anlæg yder 30 liter vand i minuttet, hvilket giver den helt rigtig skylleeffekt på facaden når den renses. Alt i alt kan du forvente en top professionel facaderens ved RensFyn, hvor vi har styr på den faglige del af opgaven. 

Imprægnering af facade

Vi vil altid anbefale du får dine facade imprægneret efter endt rens, da det giver gør facaden modstandsdygtig overfor nye angreb, så som alger, flisepest og lav.

Sviner facaderens?

Når vi arbejder med vand og højtryk, kan vi ikke undgå at at rode, men vi efterlader ALTID ejendommen som den så ud da vi ankom til den. Det vil sige, alle overflader skylles efter endt rens og vi kvitterer ligeledes altid med en vinduespuds af ejendommen når opgaven er afsluttet.

Serviceaftale til dig

Når dine facade er nyrenset og du har tilvalgt imprægnering, yder vi op til 10 års garanti på behandlingen ved indgåelse af serviceaftale om årlig algebehandling. Vi kommer en gang årligt og efterser din facade og giver den en vedligeholdende algebehandling. Herved undgår du også din facade bliver grøn og grim igen.

RensFyn ApS er et multiservicefirma, og derfor tilbyder vi en bred vifte er services. Vi kan hjælpe dig fliserens og rens af træterrasser, vinduespolering & vinduespudsning – både til private ejendomme og som virksomheder. Derudover tilbyder vi alt indenfor tapetafrensninggraffitirenssolcellevask og meget mere. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere. 

Har du brug for rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Facaderens
pr. m²

50,00 kr.

Facadevask
pr. m²

35,00 kr.

Imprægnering
pr. m²

29,00 kr.

Årlig serviceaftale

parcelhus

956,00 kr.

Årlig serviceaftale

pr. m²

6,00 kr.

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top