Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

FACADERENS

Flot bygning igen – bestil facaderens

Alger, mos og skidt kan hurtigt sætte sig i facader og murværk, derfor udfører vi hos RensFyn effektiv og professionel facaderens, afrensning, algebehandling og imprægnering.

Udover at skæmme facaden, skaber mos og alger med deres rodnet små revner og sprækker i facaden, som giver adgang for fugt og dannelse af svamp, som så har mulighed for at sive ind hulmuren. Dette kan potentielt give skader inde i huset såsom fugt i vægge og gulve.

Algebehandling_Facade_Efter
Facaderens_1
Facaderens_2

På den gode måde

Vi bruger 90 grader varmt vand til at rense din facade, hvilket skåner facaden og dens overflade, da trykket under rensningen ikke er lige så højt som en koldvandsrenser. Yderligt benytter vi specieludviklet rensekasser der er lavet så de ikke ødelægger facaden samt vores anlæg yder 30 liter vand i minuttet, hvilket giver den helt rigtig skylle effekt på facaden når den renses.

Imprægnering

Vi vil altid anbefale du får dine facade imprægneret efter endt rens, da det giver gør facaden modstandsdygtig overfor nye angreb, så som alger, flisepest og lav.

Oprydning

Vi efterlader ALTID ejendommen som den så ud da vi ankom til den. Det vil sige, alle overflader skylles efter endt rens og vi kvitterer ligeledes altid med en vinduespuds af ejendommen.

Serviceaftale til dig

Når dine facade er nyrenset og du har tilvalgt imprægnering, yder vi op til 10 års garanti på behandlingen. Vi kommer en gang årligt og efterser din facade og giver den en vedligeholdende behandling. Herved undgår du også din facade bliver grøn og grim igen.

Har du brug for rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Facaderens
pr. m²

50,00 kr.

Facadevask
pr. m²

35,00 kr.

Imprægnering
pr. m²

29,00 kr.

Årlig serviceaftale

parcelhus

995,00 kr.

Årlig serviceaftale

pr. m²

5,00 kr.

Copyright © 2023 ~ Hjemmeside leveret af Avena.dk

Scroll to Top