Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

GRAFFITIRENS

Professionel afrensning af graffiti

Har kreative sjæle fundet frem til din facade, uden du har været en del af beslutningen? Så hjælper vi hos RensFyn med professionel graffitirens. Vi benytter os af markedets bedste produkter samt hedevand i processen – dette skåner din facade, da vi så skal bruge mindre vandtryk for at rense graffitien væk.

Facade skæmmet af graffiti - intet problem for RensFyn
Offentligt toilet udsat for graffiti
Offentligt toilet med hvid vask og hvide fliser efter graffitirens af Rensfyn

Plaget af graffiti?

Er din bygning eller dit hegn ofte plaget af graffiti, så hjælper vi også gerne med faste aftaler om intervaller hvor vi besigtiger området og ejendommen og afrenser om nødvendigt ny graffiti.

I disse tilfælde kan det også være relevant for dig at overveje antigrafitti behandling. Antigrafitti fungerer som en imprægnering af facaden, sådan så fremtidig grafitti let kan vaskes af med varmt vand. Vi vejleder meget gerne om muligheden for antigrafitti, bare kontakt os for nærmere information og tilbud.

Hurtig udrykning

Graffiti kan være flot på nogle bygninger og skæmmende på andre, særligt hvis det bliver begået som hærværk og af folk med manglende talent. Vi rykker derfor altid hurtigt ud til graffitirens, så din facade kan få genoprettet det udtryk DU ønsker.

Har du brug for rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

1 - 2 m²

995,00 kr.

3 - 4 m²

1800,00 kr.

5 - 6 m²

2400,00 kr.

7 - 8 m²

2800,00 kr.

9 - 10 m²

3000,00 kr.

Antigraffiti behandling

pr. m²

35,00 kr.

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top