27 849 449 info@rensfyn.dk

Vinduespudsning på Fyn

ODENSE – SVENDBORG – RINGE – NYBORG – KERTEMINDE – FAABORG – ASSENS – MIDDELFART

Proffesionelle pudsere

Hos RensFyn har vi et solidt team af professionelle vinduespudsere, der kan klare alle opgaver inden for vinduespolering og vinduesvask til både private og erhverv. Vi er derfor også din garanti for en stabil og kvalitetsbevidst vinduespudsning.

Ultra rent vand

Vi producerer selv vores ultra rene vand, det gør vi kan sikre os, at vi leverer den bedste kvalitet til vores kunder. Vores anlæg renser vandet for kalk, salt og mineraler, hvilket sikrer der ikke efterlades striber på dine vinduer.

Slip for Vinduespudsning

Vi har fordelagtige abonnentløsninger på vinduespuds, hvor du ikke skal tænke på noget overhovedet. Vi kommer i det aftalte interval, pudser dine vinduer og sender faktura pr. mail med lette tilgængelige betalingsmuligheder.

Vi tilbyder også naborabat, så hvis I er 3 eller flere på samme vej eller vænge, der ønsker at få pudset vinduer, så kan I bestille sammen og få en god rabat – helt op til 15%

Pris

Beregn pris på vinduespudsning

RensFyn tilbyder vinduespudsning til private og erhverv til en fair pris på hele Fyn. Som kunde ved os, får du en lokal vinduespudser, som både tilbyder traditionel vinduespolering med indvasker og skvis, samt vinduespudsning med rentvandsanlæg. RensFyn tilbyder vinduespudsning på abonnement i intervaller på 4, 8 og 12 uger, og vi tilbyder både indvendig og udvendig vinduespudsning – vi skræddersyer også gerne et abonnement, som passer lige til dit behov, og vi sender altid en SMS, eller en mail om forestående besøg, så vi aldrig kommer uanmeldt.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg rene og blanke vinduer?

Når vi pudser dine vinduer udvendigt, så benytter vi os enten af rentvandsanlæg eller det som kaldes traditionel vinduespudsning. Resultatet er det samme, men metoden er forskellig. Bruger vi rentvandsanlæg vasker vi dine vinduer ned med vandførende børste, med såkaldt ultrarent vand – det er vand som er renset for kalk og mineraler, som vi selv producerer. Dette gør det muligt for os at vaske vinduerne og karme ned uden nogen brug af kemi og uden der opstår kalkpletter i forvindelse med optørring.

Pudser vi vinduerne med traditionel metode, benytter vi os af en indvasker med professionel vinduespudsersæbe og en skvis, hvor sæbevandet skrabes af med gummi.

Begge metoder og vores professionelle folk sikrer dig rene og blanke vinduer og vi giver altid 100 % tilfredshedsgaranti.

Hvad er prisen på vinduespudsning?

Prisen på udvendig vinduespudsning varierer, men ligger typisk mellem 185 og 295 kr. for en gennemsnitlig bolig, afhængigt af antal vinduer, deres størrelse og tilgængelighed. Du kan både bruge vores beregner og kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi prismatcher så vidt muligt også gerne, men pris og service hænger ofte sammen – derfor sætter vi en ære i at holde et højt serviceniveau og en fair pris.

Hvad pudser man vinduer i indendørs?
Ved indvendig vinduespudsning pudser vi vinduerne med specialudviklet vinduespudssæbe og professionelt udstyr – det kombineret med vores mangeårige erfaring og dygtige medarbejdere gør, at du altid får et fejlfrit resultat.

Beregn din pris og send en bestilling