Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

VINDUESPUDSNING PÅ FYN

ODENSE - SVENDBORG - RINGE - NYBORG - KERTEMINDE - FAABORG - ASSENS - MIDDELFART

RensFyn tilbyder vinduespudsning til private og erhverv til en fair pris på hele Fyn. Som kunde ved os, får du en lokal vinduespudser, som både tilbyder traditionel vinduespolering med indvasker og skvis, samt vinduespudsning med rentvandsanlæg. RensFyn tilbyder vinduespudsning på abonnement i intervaller på 4, 8 og 12 uger, og vi tilbyder både indvendig og udvendig vinduespudsning – vi skræddersyer også gerne et abonnement, som passer lige til dit behov, og vi sender altid en SMS, eller en mail om forestående besøg, så vi aldrig kommer uanmeldt.
Medarbejder fra RensFyn i gang med at pudse vinduer på gråt hus med hvide vinduer
Gråt hus set fra gavlen med tre hvide vinduer som medarbejder fra RensFyn er i gang med at pudse. Sort firmabil med stige på taget ses i forgrunden.

Proffesionelle pudsere

Hos RensFyn har vi et solidt team af professionelle vinduespudsere, der kan klare alle opgaver inden for vinduespolering og vinduesvask til både private og erhverv. Vi er derfor også din garanti for en stabil og kvalitetsbevidst vinduespudsning.

Ultra rent vand

Vi producerer selv vores ultra rene vand, det gør vi kan sikre os, at vi leverer den bedste kvalitet til vores kunder. Vores anlæg renser vandet for kalk, salt og mineraler, hvilket sikrer der ikke efterlades striber på dine vinduer.

Slip for Vinduespudsning

Vi har fordelagtige abonnentløsninger på vinduespuds, hvor du ikke skal tænke på noget overhovedet. Vi kommer i det aftalte interval, pudser dine vinduer og sender faktura pr. mail med lette tilgængelige betalingsmuligheder.

Vi tilbyder også naborabat, så hvis I er 3 eller flere på samme vej eller vænge, der ønsker at få pudset vinduer, så kan I bestille sammen og få en god rabat – helt op til 15% 

Beregn din pris og send en bestilling

To kolonner
Vertikal
Horisontal
Vinduespudsning
Din pris
Navn Total
"{{getWooProductName}}"er tilføjet din kurv
Have a promocode?
Promocode Hide Show

RensFyn ApS

Nørrevang 9
5792 Årslev

Telefon: 27 849 449
Mail: info@RensFyn.dk

Telefontider

Mandag: 9:00-14:00
Tirsdag: 9:00-14:00
Onsdag: 9:00-14:00
Torsdag: 9:00-14:00
Fredag: 9.00-12.00
Lørdag & Søndag: Lukket

Ønsker du et tilbud?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top