Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

SOLCELLEVASK

Professionel og nødvendig solcellevask uden kemi

Selvom du måske ikke er klar over det, så kan du spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller. Det er en realitet, at faldende effektivitet er en konsekvens af snavsede og beskidte solceller. Energien vil nemlig gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet ikke er vasket professionelt. Det er en skam, da du rent faktisk kan spare penge ved at vaske dine solceller hyppigt. Hvor mange penge du kan spare afhænger i høj grad af, hvor beskidte dine solceller er og en solcellevasks-ordning betaler hurtigt sig selv.

Solceller på rødt tegltag
Solcellepaneler med blå himmel i baggrunden
Solceller på røde tagsten efter solcellevask fra RensFyn

Er solceller selvrensende?

Producenter hævder ofte at solceller er selvrensende, vores erfaring viser desværre noget andet. Vind og regn tager det meste, men i det danske vejr kan der let dannes en algebelægning og ophobning af både fugleklatter og pollen, som regnen ikke kan tage.

Over en længere periode vil dette begynde og få betydning for effektiviteten af dit anlæg, faktisk har undersøgelser vist at blot fire gram støv per panel kan mindske produktionen med op til 30 %.

Hvor ofte skal solceller vaskes

Vi anbefaler som minimum og få vasket solceller en gang årligt. Dermed sikrer du at dit solcelleanlæg altid producerer det maksimale, og er vedligeholdt.

Brug kontaktformularen herunder, og oplys os antal paneler og om du er eksisterende kunde hos os, så vender vi retur med et tilbud indenfor 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Solcellevask

fra
kr 695
00
  •  

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top