27 849 449 info@rensfyn.dk

TAGRENDERENS

Undgå simpelt vandskader og frostspringninger
ODENSE – SVENDBORG – RINGE – NYBORG – KERTEMINDE – FAABORG – ASSENS – MIDDELFART

Er rensning af tagrender bare noget du ser frem til hvert år? Eller ville du foretrækker, som mange andre, at lade en professionelle ordne tagrenderensningen? Når tagrender er fyldt til randen med blade, slam og alger – så er RensFyn ApS din garanti for en både grundig og billig tagrenderens, plus du slipper for at kravle rundt på stiger eller tag.

Professionel rensning af tagrender

Rensning af tagrender udføres med specielt udviklet støvsuger der har mulighed for at komme op i 13 m højde, hvilket betyder selv de højeste bygninger ikke er et problem. Er du interesseret i mere info om processen med tagrenderensning, så kontakt os endeligt.

Vi udfører rensning af tagrender for både private og erhverv og har serviceaftaler med bl.a. andels- og boligforeninger i Odense og trekantsområdet.

Hvorfor er det nødvendigt?

En jævnlig rensning af tagrender og nedløbsrør sikrer funktionaliteten. Tagrender er produceret for at lede regn væk fra en bygning. Hvis tagrenderne er stoppet til, så vil det vand i stedet pjaske ud over siderne på tagrenderne eller ind i tagkonstruktionen – helt imod hensigten. Yderligt vil dele af vandet finde vejen til soklen på huset, hvorfor den vil suge ekstra vand dog dette kan beskadige den.

Tagrenderne er i efterårsperioden ekstra udsat for en masse blade fra træerne, det giver ekstra god grobund for alger, mos og ukrudt. Hvis du sørger for en grundig og periodisk tagrenderens, forlænger du faktisk også tagrendernes levetid.

Priser

Op til 3 meter
i højden
20,00 DKK
pris pr. lbm
3-5 meter
i højden
25,00 DKK
pris pr. lbm
5-7 meter
i højden
30,00 DKK
pris pr. lbm
7-9 meter
i højden
35,00 DKK
pris pr. lbm
9-11 meter
i højden
40,00 DKK
pris pr. lbm
11-13 meter
i højden
45,00 DKK
pris pr. lbm
Vask af tagrende
20,00 DKK
Pris pr. lbm
Rens af skotrende
6,00 DKK
Overdækket terrasse
75,00 DKK
Græs i tagrende
Pris pr. tagrende
100,00 DKK
Oprensnings af nedløbsrør
Pris pr. nedløbsrør
100,00 DKK
Bortskaffelse af affald
500,00 DKK

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få renset tagrender?

Prisen for at få renset tagrender ligger typisk mellem 500 og 1500 kr., afhængigt af husets størrelse og tagrendens tilstand.

Hvordan tømmer man tagrender?

Man tømmer tagrender ved at bruge en stige for at nå tagrenden, fjerne blade og snavs med hånden eller en skovl, og skylle tagrenden med en vandslange for at sikre, at vandet løber frit.

Hvornår er det bedst at rense tagrender?
Det er bedst at rense tagrender om foråret og efteråret, når der er faldet mange blade og snavs, for at sikre fri vandgennemstrømning.

Hør mere eller bestil tagrenderens

4 + 12 =