27 849 449 info@rensfyn.dk

TAGRENS

Professionel tagrens – som at få et nyt tyg
ODENSE – SVENDBORG – RINGE – NYBORG – KERTEMINDE – FAABORG – ASSENS – MIDDELFART

I det danske klima, er det svært at holde overflader frie for alger, pest og mos. RensFyn udfører derfor både tagrensning, algebehandling og imprægnering af alle dine overflader. Hos RensFyn sørger vi for, at dit tag bliver så godt som nyt med vores effektive rensning og imprægnering. Vi bruger markedets bedste udstyr, så vi kan altid tilbyde effektiv rensning og imprægnering, som til og med er miljøgodkendt.

Skånsom rens

Vi bruger 90 grader varmt vand til at rense dit tag, hvilket skåner taget og dens overflade, da trykket under rensningen ikke er lige så højt som en koldvandsrenser. Yderligt benytter vi en specialudviklet rensekasser der beskytter taget uden højtryk. Sidst men ikke mindst kan det nævnes, at vores anlæg, yder 30 liter vand i minuttet, hvilket giver den helt rigtig skylleeffekt på taget når det renses.

Imprægnering af dit tag

Vi vil altid anbefale dig, at du får dit tag imprægneret efter endt rens. Dette anbefaler vi, da det gør taget modstandsdygtig overfor nye angreb, så som alger, pest og lav.

Oprydning efter rensning

Vi efterlader ALTID ejendommen som den så ud da vi ankom til den. Det vil sige, alle overflader skylles efter endt rens og vi sørger altid for at beskidte vinduer efterfølgende bliver pudset, så du uspoleret kan nyde dine flotte fliser.

Serviceaftale

Når dine belægninger er nyrenset og du har tilvalgt imprægnering, yder vi op til 10 års garanti på behandlingen, hvis du tegner serviceaftale hos RensFyn. En serviceaftale indebærer, at vi kommer en gang årligt og efterser din belægning og giver den en vedligeholdende algebehandling. Herved undgår du også at din belægning bliver glat i foråret samt efteråret.

PRISER

Tagrens
under 30° hældning
Pris pr. m²
70,00 DKK
Tagrens
under 30° hældning
Pris pr. m²
110,00 DKK
Tagskrab
Pris fra
1.195,00 DKK
Imprægnering

efter tagrens
Pris pr. m²

50,00 DKK

Serviceaftale
Parcelhus

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er tagrensning en god ide?

Ja, tagrensning er en god idé, da det forlænger tagets levetid, forebygger skader og forbedrer husets udseende ved at fjerne mos, alger og snavs.

Hvad koster det at få renset dit tag?

Prisen for at få renset dit tag varierer, men ligger typisk mellem 70 og 150 kr. per kvadratmeter, afhængigt af tagets størrelse, hældning og tilstand.

Kan det betale sig at rense tag?
Ja, det kan betale sig at rense taget, da det forlænger tagets levetid, forebygger skader og forbedrer husets udseende, hvilket kan spare penge på lang sigt.

Hør mere eller bestil tagrens

12 + 2 =