Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

TAGRENS

Professionel tagrens - som at få et nyt tyg

I det danske klima, er det svært at holde overflader frie for alger, pest og mos. RensFyn udfører derfor både tagrensning, algebehandling og imprægnering af alle dine overflader. Hos RensFyn sørger vi for, at dit tag bliver så godt som nyt med vores effektive rensning og imprægnering. Vi bruger markedets bedste udstyr, så vi kan altid tilbyde effektiv rensning og imprægnering, som til og med er miljøgodkendt.

Førbillede af tagstensbelagt tag fyldt med mos og skidt
Hus med gule mursten og tag med mos inden tagrens fra RensFyn
Gult hus med flot, sort og nyrenset tag efter tagrens fra RensFyn

Skånsom rens

Vi bruger 90 grader varmt vand til at rense dit tag, hvilket skåner taget og dens overflade, da trykket under rensningen ikke er lige så højt som en koldvandsrenser. Yderligt benytter vi en specialudviklet rensekasser der beskytter taget uden højtryk. Sidst men ikke mindst kan det nævnes, at vores anlæg, yder 30 liter vand i minuttet, hvilket giver den helt rigtig skylleeffekt på taget når det renses.

Imprægnering af dit tag

Vi vil altid anbefale dig, at du får dit tag imprægneret efter endt rens. Dette anbefaler vi, da det gør taget modstandsdygtig overfor nye angreb, så som alger, pest og lav.

Oprydning efter rensning

Vi efterlader ALTID ejendommen som den så ud da vi ankom til den. Det vil sige, alle overflader skylles efter endt rens og vi sørger altid for at beskidte vinduer efterfølgende bliver pudset, så du uspoleret kan nyde dine flotte fliser.

Serviceaftale

Når dine belægninger er nyrenset og du har tilvalgt imprægnering, yder vi op til 10 års garanti på behandlingen, hvis du tegner serviceaftale hos RensFyn. En serviceaftale indebærer, at vi kommer en gang årligt og efterser din belægning og giver den en vedligeholdende algebehandling. Herved undgår du også at din belægning bliver glat i foråret samt efteråret.

Har du brug for rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Tagrens

under 30° hældning

Pris pr. m²

65,00 kr.

Tagrens

over 30° hældning

Pris pr. m²

110,00 kr.

Tagskrab

Pris fra.

1195,00 kr.

Imprægnering

efter tagrens

Pris pr. m²

39,00 kr.

Serviceaftale

parcelhus
kr 956
00
  • Inkl. 10 års garanti

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top