Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

TAPETAFRENSNING

Professionel afrensning og nedtagning af tapet

Har du købt et håndværkertilbud eller står huset over for den helt store renovering? Så er fjernelse af gammel tapet helt sikkert en del af projektet, som håndværkere ikke vil hjælpe med eller tager sig overordentligt godt betalt for. At gøre tapetrens selv, kan være en ressourcekrævende og uoverskuelig opgave!

Hos RensFyn hjælper vi både privat- og erhvervskunder med denne del af projektet. Vi har specialiseret os inden for området og er derfor hurtige, effektive og dybt professionelle.

Afskallet lyseblå tapet fra indvendig væg
Indvendig væg efter tapet er fjernet ved tapetafrensning
Tapetafrensning af lyst tapet i gang ved hjælp af spartel med blåt greb

Hvad kan tapetafrensning?

Ved afrensning af tapet, sørger vi for at al tapet er fjernet og overfladen er klar til genopbyggelse, hvad enten det er ny tapetsering, spartel eller første skridt før murer, tømrer eller maler skal være en del af opgaven.

Det kan derfor også være en måde at spare i byggebudgettet, at lade specialiserede fagfolk som os klare tapet afrensningen, da vi vil gøre det hurtigere end andre faggrupper.

Effektivt udstyr

Hos RensFyn bruger vi professionelt og effektivt udstyr, så DU får det bedste resultat. Vi sørger for at dine vægge står klar, så du kan komme videre med din hus-projekt hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud?

Vi ringer til dig indenfor 24 timer.

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top