27 849 449 info@rensfyn.dk

TAPETAFRENSNING

Professionel afrensning og nedtagning af tapet
ODENSE – SVENDBORG – RINGE – NYBORG – KERTEMINDE – FAABORG – ASSENS – MIDDELFART

Har du købt et håndværkertilbud eller står huset over for den helt store renovering? Så er fjernelse af gammel tapet helt sikkert en del af projektet, som håndværkere ikke vil hjælpe med eller tager sig overordentligt godt betalt for. At gøre tapetrens selv, kan være en ressourcekrævende og uoverskuelig opgave!

Hos RensFyn hjælper vi både privat- og erhvervskunder med denne del af projektet. Vi har specialiseret os inden for området og er derfor hurtige, effektive og dybt professionelle.

Hvad kan tapetafrensning?

Ved afrensning af tapet, sørger vi for at al tapet er fjernet og overfladen er klar til genopbyggelse, hvad enten det er ny tapetsering, spartel eller første skridt før murer, tømrer eller maler skal være en del af opgaven.

Det kan derfor også være en måde at spare i byggebudgettet, at lade specialiserede fagfolk som os klare tapet afrensningen, da vi vil gøre det hurtigere end andre faggrupper.

Effektivt udstyr

Hos RensFyn bruger vi professionelt og effektivt udstyr, så DU får det bedste resultat. Vi sørger for at dine vægge står klar, så du kan komme videre med din hus-projekt hurtigst muligt.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er det svært at fjerne savsmuldstapet?
Ja, det kan være svært at fjerne savsmuldstapet, da det er stærkt og ofte sidder godt fast på væggen. Processen kan kræve tid og kræfter, samt brug af værktøj som tapetafdamper, spartel og eventuelt tapetopløsningsmiddel for at løsne tapetet effektivt.
Kan man dampe tapet af gipsvæg?

Ja, man kan dampe tapet af gipsvæg, men det skal gøres forsigtigt for at undgå at beskadige gipspladen. Begræns mængden af vand og damp, og arbejd langsomt for at sikre, at væggen forbliver intakt.

Hvor lang tid tager det at dampe tapet?
Det tager typisk mellem 1 og 2 timer at dampe tapet af et gennemsnitligt værelse, afhængigt af tapetets type og væggens størrelse.

Hør mere eller bestil tapetafrensning

4 + 14 =