27 849 449 info@rensfyn.dk

ALGEBEHANDLING

Shine din ejendom op med en algebehandling
ODENSE – SVENDBORG – RINGE – NYBORG – KERTEMINDE – FAABORG – ASSENS – MIDDELFART

Algebehandling på hele Fyn

Hos RensFyn udfører vi professionel algebehandling af facader og alle typer tag – lige fra betonsten, teglsten, eternit, skifer og tagpap.

Alger angriber de fleste typer tage og facader før eller siden på grund af det danske klima, hvor fugt giver algerne optimale vækstbetingelser. Slår algerne sig først ned, beskæmmer de dit tag og facade som grønne, gule og brune plamager.

En algebehandling får ikke kun tag og facade til at fremstå pænt igen det beskytter også mod fremtidige
angreb, for begynder algerne først at skabe grobund for mos og lav, slår disse rødder i belægningen og dette kan medføre frostsprængninger i vinterhalvåret og adgang til indtrængning af fugt resten af året. Du kan altså med en algebehandling undgå en kostbar reparation af tag og facade på længere sigt og forlænge begges levetid.

Algebehandling af tag før og efter

Her ses et tag som er angrebet af grønne alger og sort lav

Her ses samme tag ca. 9 måneder efter behandlingen.
Pris

Beregn pris på algebehandling

Effektiv algebehandling

Vores miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel sprøjtes ud som en skumblanding på dit tag via en lance fra jorden. Algebekæmpelsesmiddel trænger herefter ind i alger, mos og ringlav og nedbryder deres rodnet, så de visner og stopper deres vækst på taget. Regn og blæst vil herefter skylle de visne alger og mos væk.

Hvornår ses resultatet?

Den fulde effekt af en algebehandling, er svær at give en nøjagtig tidshorisont på da vind og vejr er en stor del af processen, men afhængig af tagets beskaffenhed inden behandlingen kan det tage mellem 2-9 måneder inden den fulde effekt opnås.

Vi har behandlingsgaranti og kommer derfor igen uden beregning hvis resultatet af algebehandlingen udebliver9

Mos og algeskader på taget

Alger og mos på taget er ikke kun et kosmetisk problem. De levende organismer slår rødder i den belægning de fæstner sig i. Disse rødder skaber grobund for at fugt og vand trænger ind i tag og fliser, som øger risikoen for frostsprængninger om vinteren. En algebehandling er derfor med til at forlænge levetiden på tag og fliser.

Highlights & egenskaber
• Dansk godkendt produkt
• Effektiv algerens
• Hæmmer nedbrydning af taget
• Flot resultat
• Billig vedligeholdelse
• Misfarver ikke zink
• Virker efter få dage

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

HVORDAN FOREGÅR ALGEBEHANDLING AF TAG?

Algebehandling af et tag foregår ved at der sprøjtes algemiddel op på dit tag, nede fra jorden. Dette gøres med en lang lanse. Hermed undgår man at skulle gå på taget, hvilket kan medføre skader. I tørvejr sprøjtes midlet op på taget og herefter skal midlet gøre arbejdet over de næste uger og måneder.

HVORNÅR ALGEBEHANDLER MAN?
Du kan i princippet fjerne alger hele året, men det giver god mening at gøre det to gange årligt – nemlig forår og efterår, hvis du vil holde hus, terrasse og have algefri. I foråret bør du fjerne alger, når vinteren og frosten har sluppet sit greb. Så kan du også gå sommeren algefri i møde.
HVORDAN VIRKER ALGEBEHANDLING AF TAG?
En algebehandling fjerner alger, og forebygger mod mos. Ved en algebehandling af taget, desinficeres hele taget med et hvidt lag skum. Skummet trænger ind i algerne og dræber dem. Dette forebygger, at algerne med tiden kan udvikle sig til mos.
HVORFOR FÅR MAN MOS PÅ TAGET?
Tage med en hældning på mindre end 25 grader er mere udsatte for mos, fordi der danner sig mere fugt, da vandet ikke kan løbe fra. Hvis dit tag står i konstant skygge, er der en øget risiko for, at der danner sig fugt. Fugt er som sagt et miljø, som kan være grund til, at der kommer mos på taget.
HVORFOR BLIVER MINE FLISER GRØNNE?
Det er alger, der er kommet pga. vedvarende fugt i de små furer på fliser, stakit, rækværk og andre overflader – specielt, hvis de er i skyggen og dermed i områder, hvor der er mere fugt end i solen (ofte nord/øst siden af huset).
HVILKET MIDDEL BENYTTER VI?
Med en algebehandling fra RensFyn er du garanteret en algebehandling, der er skånsom mod miljøet. Vi benytter det danskproducerede AlgeFri Proff, der er et algebekæmpelsesmiddel godkendt af miljøstyrelsen samt produceret af et Fyns firma ved navn ECOstyle.

Algebehandling af facade step by step

Her ankommer vi til et pudset hus der er angrebet af grønne alger på facaden.
Vi sprøjter miljøvenligt algemiddel på facade.
Ca. 2-4 uger senere ser facade således ud, fuldstændig algefri.

Beregn og bestil nemt din algebehandling herunder