Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

MØBELRENS

RensFyn tilbyder udlån af effektiv og miljørigtig møbelrenser

Hos os kan du leje markedets bedste udstyr til møbelrens, som sikrer dig en dybdegående professionel rensning. Ikke kun af overfladen, men også hvor det blotte øje ikke kan se, så resultatet ikke kun er pænt på overfladen mens også er rent! På den måde sørger du for at dine møbler ikke alene bliver flotte, men møbelrens forlænges også møblernes levetid. Ud over at gøre dine møbler rene, så vil en god møbelrens også fjerne dårligt lugt og friske farverne op. En møbelrensning neutralisere også bakterier, husstøvmider, pollen og dyreskæld.

RensFyn anbefaler at dine møbler imprægneres efter møbelrensning da det vil hjælpe dig med, at bevare det fine resultat.

Nærbillede af stofmøbel, der trænger til møbelrensning
Møbelrenser renser gråt stofbetræk på lænestol
Nyrenset lænestol efter møbelrensning

Møbelrens hjemme hos dig - nemt og bekvemt, når det passer dig.

Du henter maskinen når det passer dig, vi sørger for den er pakket og klar med en instruktion og vejledning, og så renser du selv dine møbler i det tidsrum som du har lånt maskinen i. 

Du kan både rense møbler, madrasser, tæpper og kontormøbler m.m.

Kan jeg selv rense min sofa?

Vi tror på du kan selv.
Når du lejer en møbelrenser ved RensFyn lejer du markedets bedste møbelrenser og lejen inkluderer derudover 3 tabs med tekstilsæbe, for let og præcis dosering af sæbe. 

Maskinen er nem at anvende, og meget let at håndtere. 

Du kan derudover tilkøbe imprægnering og ekstra tekstilsæbe, ved behov. 

Møbelrensning - hvordan virker maskinen?

Når du henter maskinen, har vi sørget for der ligger en vejledning til dig, hvor maskinens funktioner er tydeligt forklaret og anvist, så du er klar til at gå i gang. 
Maskinen har to funktioner, en dyse som fordeler vand og sæbe og en sugefunktion, som sørger for at suge det beskidte vand ud af møblet igen, så møblet eller tekstilet efterlades renset og rent. 

Vidste du, at RensFyn Aps er et multiservicefirma, der tilbyder en bred vifte af vedligeholdelse, rens- og imprægneringsløsninger af dine udearealer? Vi er blandt andet blandt Fyns bedste inden for fliserens & rens af træterrasser. Vi tilbyder også rens og algebehandling af alle typer tag – og så til priser alle kan være med til. Se alle vores services her.

Leje af møbelrenser

Et døgn, inkl. 3 tekstilrens tabs fra Kärcher

295,00 kr.

Ekstra tekstilrens

Kärcher tabs, pr. stk.

35,00 kr.

Imprægnering

Tekstilimprægnering fra Nanocover.

200,00 kr.

Lej en hel weekend

Rens alt det du kan en hel weekend. 

495,00 kr.

Book din møbelrenser her

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top