Kvalitet

Kundeservice

Miljøvenligt

MØBELRENS

RensFyn tilbyder effektiv og professionel møbelrens

RensFyn tilbyder professionel møbelrensning på hele Fyn. Professionel møbelrens giver nyt liv til dine tekstiler, møbler eller tæpper – og vi gør det endda hjemme ved dig selv, så du ikke skal bakse med møbler og transport. 
Vi bruger markedets bedste udstyr til møbelrens, det sikrer dig en dybdegående professionel møbelrensning. Ikke kun af overfladen, men også hvor det blotte øje ikke kan se, så resultatet ikke kun er pænt på overfladen men også er rent! På den måde sørger du for at dine møbler ikke alene bliver flotte, men møbelrens forlænger også møblernes levetid. Ud over at gøre dine møbler rene, så vil en god møbelrens også fjerne dårligt lugt og friske farverne op. En møbelrensning neutralisere også bakterier, husstøvmider, pollen og dyreskæld.

RensFyn anbefaler at dine møbler imprægneres efter møbelrensning da det vil hjælpe dig med, at bevare det fine resultat.

Nærbillede af stofmøbel, der trænger til møbelrensning
Møbelrenser renser gråt stofbetræk på lænestol
Nyrenset lænestol efter møbelrensning

Møbelrens hjemme ved dig - nemt og bekvemt

Sammen finder vi en tid som passer dig – det kan enten være vi aftaler at vi træffer dig hjemme eller du lægger en nøgle til os. 

Vi har alt udstyret med og du kan læne dig tilbage mens vi sørger for en grundig og professionel møbelrensning med godkendt tekstilsæbe – med vores udstyr er der ikke brug for giftig kemi. 

Vi tilbyder møbelrensning med og uden damp.  

Vi kan både rense møbler, madrasser, tæpper og kontormøbler m.m.

Møbelrensning - hvordan virker det?

Med professionel møbelrensning, har vi professionelt udstyr og hertil godkendt tekstilsæbe. Derudover renser vi alle tekstilmøbler med mineral- og kalkfrit vand, dette giver et endnu bedre resultat, da vandet er helt rent og der efterlades ikke kalkrester i tekstilet efter optørring. 

Du vil i forbindelse med booking af møbelrensning modtage en mail med praktiske oplysninger, så du er helt forberedt på hvad der skal ske før, under og efter din møbelrens. 

Pletter i sofaen?

I sofaen leves der, både børn, fredagssnolder, hverdag og fest og måske har du selv forsøgt med pletfjerning af sofaen? Og nu er der store skjolder? Det vil ikke være første gang vi oplever det, og det kan vi sagtens afhjælpe. 

Når man pletrenser på en sofa skabes der rigtig tit skjolder, fordi det beskidte væske ikke fjernes. Med vores udstyr suges det beskidte vand ud af tekstilet og det efterlades derfor også uden skjolder.

Vidste du, at RensFyn Aps er et multiservicefirma, der tilbyder en bred vifte af vedligeholdelse, rens- og imprægneringsløsninger af dine udearealer? Vi er blandt andet blandt Fyns bedste inden for fliserens & rens af træterrasser. Vi tilbyder også rens og algebehandling af alle typer tag – og så til priser alle kan være med til. Se alle vores services her.

Hvad koster professionel møbelrens?

Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Hos RensFyn kan du forvente en konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved RensFyn kan du fra start til slut forvente en grundig, ærekær og professionel møbelrensning. 

Herunder finder du nogle priseksempler, men vi tager altid udgangspunkt i en individuel vurdering og giver altid gerne et fast tilbud, hvis du sender os et billede af din opgave. 

Alle priser inkluderer kørsel inden for Odense Kommune. 

Møbelrens af 3 personers sofa, med chaiselong

Inkluderer møbelrensning med kalkfrit vand og tekstilsæbe. 

Fra 995 kr.

Møbelrens af lænestol

Inkluderer møbelrensning med kalkfrit vand og tekstilsæbe.  

Fra 695 kr.

Møbelrens af modulsofa, 2 moduler.

Inkluderer møbelrensning med kalkfrit vand og tekstilsæbe. 

Fra 895 kr.

Ekstra pletrensning med damp

Damp rens som pletbehandling 

Fra 295,00 kr.

Møbelrens af hjørnesofa

Inkluderer møbelrensning med kalkfrit vand og tekstilsæbe. 

Fra 1095 kr.

Møbelrens af U-sofa

Inkluderer møbelrensning med kalkfrit vand og tekstilsæbe.  

Fra 1295 kr.

Møbelrens af spisebordsstole

Mindst 4 stk.
Inkluderer møbelrensning med kalkfrit vand og tekstilsæbe. 

Fra 195 kr.

Ekstra pletrensning med damp

Damp rens som pletbehandling 

Fra 295 kr.

Book eller forespørg på din møbelrens her:

Copyright © 2023 ~ RensFyn ApS

Scroll to Top