Tagrenderens

PROFESSIONEL RENSNING AF TAGRENDER Er rensning af tagrender bare noget du ser frem til hvert år? Eller ville du foretrækker, som mange andre, at lade en professionelle ordne tagrenderensningen? Når tagrender er fyldt til randen med blade, slam og alger – så er RensFyn ApS din garanti for en både grundig og billig tagrenderens, plus du slipper for at kravle rundt på stiger eller tag.

Rensning af tagrender udføres med specielt udviklet støvsuger der har mulighed for at omme op i 12 m højde, hvilket betyder selv de højeste bygninger ikke er et problem. Er du interesseret i mere info om processen med tagrenderensning, så kontakt os endeligt.

Vi udfører rensning af tagrender for både private og erhverv og har serviceaftaler med bl.a. andels- og boligforeninger i Odense og trekantsområdet.

HVORFOR ER RENSNING AF TAGRENDER NØDVENDIGT?

En jævnlig rensning af tagrender og nedløbsrør sikrer funktionaliteten. Tagrender er produceret for at lede regn væk fra en bygning. Hvis tagrenderne er stoppet til, så vil det vand i stedet pjaske ud over siderne på tagrenderne eller ind i tagkonstruktionen – helt imod hensigten. Yderligt vil dele af vandet finde vejen til soklen på huset, hvorfor den vil suge ekstra vand dog dette kan beskadige den.

Tagrenderne er i efterårsperioden ekstra udsat for en masse blade fra træerne, det giver ekstra god grobund for alger, mos og ukrudt. Hvis du sørger for en grundig og periodisk tagrenderens, forlænger du faktisk også tagrendernes levetid.

RensFyn tilbyder fordelagtige pakketilbud og abonnementsordninger –
kontakt os for vurdering og tilbud


Tagrender